Όροι και Προϋποθέσεις Νάρθηκες

Παραγγελίες Νάρθηκες:

Η bio3Dvet θα αποστείλει την παραγγελία σας εντός 2 – 4 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση πιθανής καθυστέρησης, θα ενημερωθείτε έγκαιρα τηλεφωνικώς.

Σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, σας ενημερώνουμε ότι η παραγγελία σας θα μείνει σε εκκρεμότητα για πέντε (5) ημερολογιακές ημέρες από την υποβολής της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Εάν η πληρωμή σας ΔΕΝ επιβεβαιωθεί σε αυτό το διάστημα, θα ακυρωθεί.

Μεταφορικά και Τραπεζικά κόστη:

Τα μεταφορικά κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εάν η πληρωμή σας γίνει από άλλη Τράπεζα από την Τράπεζα προορισμού, υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν τραπεζικά έξοδα. Σας παρακαλούμε έχετε υπόψιν σας πως αυτά δεν αφορούν σε δικές μας χρεώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, τα όποια τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη-αγοραστή και δεν μπορούν να χρεωθούν ή να επιμεριστούν στη www.bio3Dvet.gr.  Εάν ως πληρωμή της παραγγελίας εμφανιστεί ποσό μικρότερο από το ποσό της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς, η πληρωμή δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη και η παραγγελία θα πρέπει να ακυρωθεί.

Πολιτική επιστροφών – αλλαγών:

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους.
Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλους του τύπους ναρθήκων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε μέγεθος ή σε όποιον άλλο κωδικό προϊόντος εσείς επιθυμείτε, εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

  • Αλλαγές γίνονται δεκτές σε όλους τους τύπους των ναρθήκων, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (σε βάδιση) και έχουν άρτια όλα τα στοιχεία της συσκευασίας, όπως επίσης και τα συνοδευτικά τους έγγραφα (απόδειξη/δελτίο αποστολής). Η bio3Dvet προκειμένου να προχωρήσει στην άμεση αλλαγή του προϊόντος θα χρειαστεί 3 φωτογραφίες του προϊόντος που θα επιβεβαιώνουν την μη χρήση του και την απουσία πιθανών φθορών από το κατοικίδιο. Σε περίπτωση που η bio3Dvet διαπιστώσει ότι οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται, έχει δικαίωμα να αρνηθεί την αλλαγή. Η διαδικασία αυτή κρίνεται απαραίτητη για την νομική προστασία και των δύο μερών. Σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση rehab_lab@bio3dvet.gr με τις φωτογραφίες ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία. Τα προς αλλαγή προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται με courier SPEEDEX, με χρέωση παραλήπτη (η χρέωση αυτή θα προσθαφαιρεθεί στην διαφορά που τυχόν θα προκύψει), καθώς τα έξοδα επιστροφής/ επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221.
  • Επιστροφή χρημάτων γίνονται δεκτές για όλους τους τύπους των ναρθήκων, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (σε βάδιση) και έχουν άρτια όλα τα στοιχεία της συσκευασίας, όπως επίσης και τα συνοδευτικά τους έγγραφα (απόδειξη/δελτίο αποστολής). Η bio3Dvet προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων θα χρειαστεί 3 φωτογραφίες του προϊόντος που θα επιβεβαιώνουν την μη χρήση του και την απουσία πιθανών φθορών από το κατοικίδιο. Σε περίπτωση που η bio3Dvet διαπιστώσει ότι οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται, έχει δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων. Η διαδικασία αυτή κρίνεται απαραίτητη για την νομική προστασία και των δύο μερών. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να μας ενημερώσετε για την επιστροφή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση rehab@bio3dvet.gr με τις φωτογραφίες, καθώς και τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου. Τα προϊόντα θα πρέπει να να αποστέλλονται με courier SPEEDEX, με χρέωση παραλήπτη (η χρέωση αυτή θα προσθαφαιρεθεί στην διαφορά που τυχόν θα προκύψει), καθώς τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 1-2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του προϊόντος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων, τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ: επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές.
  • Ελλαττωματικό προϊόν. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και για να γίνει η αντικατάσταση δωρεάν, είσαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του δέματος. Η bio3Dvet προκειμένου να προχωρήσει στην αντικατάσταση του προϊόντος θα χρειαστεί 3 φωτογραφίες του προϊόντος που θα επιβεβαιώνουν την μη χρήση του και την απουσία πιθανών φθορών από το κατοικίδιο. Θα πρέπει στη συνέχεια να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση rehab@bio3dvet.gr με τις φωτογραφίες. Σε περίπτωση που η bio3Dvet διαπιστώσει ότι οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται, έχει δικαίωμα να αρνηθεί την αντικατάσταση του προϊόντος. Η διαδικασία αυτή κρίνεται απαραίτητη για την νομική προστασία και των δύο μερών. Τα προς αντικατάσταση προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται με courier SPEEDEX, με χρέωση παραλήπτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221. Τα έξοδα επιστροφής/ επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Εγγύηση:

Η bio3Dvet επισημαίνει ότι η εγγύηση καλύπτει: αστοχία υλικού/θραύση για το κύριο σώμα (πλαστικό) και κατασκευαστικά λάθη ναρθήκων. Σε περίπτωση που η bio3Dvet διαπιστώσει ότι έχει γίνει μη ορθή χρήση και οι οδηγίες συντήρησης και αποθήκευσης δεν τηρήθηκαν, έχει δικαίωμα να αρνηθεί την αντικατάσταση του προϊόντος.

Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει: φυσιολογική φθορά, επισκευές ή τροποποιήσεις, ανεπαρκή φροντίδα και εσφαλμένη συντήρηση (ξήρανση από ήλιο, αποθήκευση κοντά σε πηγές θερμότητας ή τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού).

Η bio3Dvet προκειμένου να προχωρήσει στην εγγύηση και αντικατάσταση του προϊόντος θα χρειαστεί 3 φωτογραφίες του προϊόντος που θα επιβεβαιώνουν την αστοχία υλικού/θραύση για το κύριο σώμα (πλαστικό) ή πιθανά κατασκευαστικά λάθη.

Οι νάρθηκες που τελικά θα αποστέλλονται προς έλεγχο της εγγύησης θα πρέπει να αποστέλλονται στην εταιρία αφού πρώτα έχουν καθαριστεί επιμελώς. Θα πρέπει επίσης να συνοδεύονται με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς. Για τους σκοπούς της εγκυρότητας της εγγύησης η εταιρία bio3Dvet θα αποφασίσει αν θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το νάρθηκα. Τα προϊόντα θα πρέπει να αποστέλλονται με courier SPEEDEX ,με χρέωση παραλήπτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221. Τα έξοδα επιστροφής/ επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Για οποιαδήποτε ερώτηση , επικοινωνήστε με την bio3Dvet:

  • Τηλέφωνο: 2651066805 και 6985 753847 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 16:00)
  • Ηλεκτρονικά στο e-mail: rehab@bio3dvet.gr

best care for your best friend!