Όροι και Προϋποθέσεις Νάρθηκες

Παραγγελίες Νάρθηκες:

Η bio3Dvet θα αποστείλει την παραγγελία σας εντός 2 – 4 ημερών. Σε περίπτωση πιθανής καθυστέρησης, θα ενημερωθείτε έγκαιρα τηλεφωνικώς.

Αποστολή και μεταφορικές χρεώσεις:

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Πολιτική επιστροφών – αλλαγών:

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους.
Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες σας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλους του τύπους ναρθήκων.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να τα αντικαταστήσουμε σε μέγεθος ή σε όποιον άλλο κωδικό προϊόντος εσείς επιθυμείτε, εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε.

  • Αλλαγές γίνονται δεκτές σε όλους τους τύπους των ναρθήκων, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (σε βάδιση) και έχουν άρτια όλα τα στοιχεία της συσκευασίας, όπως επίσης και τα συνοδευτικά τους έγγραφα (απόδειξη/δελτίο αποστολής). Τα έξοδα επιστροφής/ επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση αλλαγής θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση rehab@bio3dvet.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να μας ενημερώσετε για την αλλαγή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία. Τα προς αλλαγή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται με χρέωση πελάτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221.
  • Επιστροφή χρημάτων γίνονται δεκτές για όλους τους τύπους των ναρθήκων, εφόσον δεν έχουν χρησιμοποιηθεί (σε βάδιση) και έχουν άρτια όλα τα στοιχεία της συσκευασίας, όπως επίσης και τα συνοδευτικά τους έγγραφα (απόδειξη/δελτίο αποστολής). Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και να μας ενημερώσετε για την επιστροφή στην οποία θέλετε να προβείτε και στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση rehab@bio3dvet.gr με τα εξής στοιχεία: το IBAN του λογαριασμού σας, την τράπεζα, το ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του δικαιούχου. Τα εμπορεύματα θα πρέπει να επιστρέφονται με χρέωση πελάτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 1-2 ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας και επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων, τα οποία επιβαρύνουν τον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ: επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δε θα γίνονται δεκτές.
  • Ελλαττωματικό προϊόν. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και για να γίνει η αντικατάσταση δωρεάν, είσαστε υποχρεωμένοι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μέσα σε 48 ώρες από την παραλαβή του δέματος. Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται με χρέωση παραλήπτη, στην διεύθυνση: bio3Dvet, Φιλύρας 20, Ανατολή, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221. Τα έξοδα επιστροφής/ επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Εγγύηση:

Η bio3Dvet επισημαίνει ότι η εγγύηση καλύπτει: αστοχία υλικού/θραύση για το κύριο σώμα (πλαστικό) και κατασκευαστικά λάθη ναρθήκων.

Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει: φυσιολογική φθορά, επισκευές ή τροποποιήσεις, ανεπαρκή φροντίδα και εσφαλμένη συντήρηση (ξήρανση από ήλιο, αποθήκευση κοντά σε πηγές θερμότητας ή τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού).

Οι νάρθηκες προς έλεγχο της εγγύησης θα πρέπει να αποστέλλονται στην εταιρία αφού πρώτα έχουν καθαριστεί και στεγνώσει.

  • Για τους σκοπούς της εγκυρότητας της εγγύησης η εταιρία bio3Dvet θα αποφασίσει αν θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει το νάρθηκα.
  • Θα πρέπει επίσης να συνοδεύεται με μια φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.
  • Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση , επικοινωνήστε με την bio3Dvet:

  • Τηλέφωνο: 2651066805 και 6985 753847 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 16:00)
  • Ηλεκτρονικά στο e-mail: rehab@bio3dvet.gr

best care for your best friend!