Όροι και Προϋποθέσεις Ορθωτικές/Προσθετικές συσκευές

Παραγγελίες Ορθωτικές/Προσθετικές συσκευές:

 1. Για να γίνει δεκτή η παραγγελία και να ξεκινήσει η κατασκευή της, η bio3Dvet θα πρέπει να έχει παραλάβει:
    • Αποτύπωμα άκρου
    • Απαιτούμενα Οπτικά στοιχεία φωτογραφίες/βίντεο
    • Συμπληρωμένη Φόρμα Παραγγελίας (Κτηνιατρική Διάγνωση & Μετρήσεις)
    • Προκαταβολή στο 50% της συνολικής αξίας
 2. Η bio3Dvet θα αποστείλει την παραγγελία σας σε διάστημα από 2-3 εβδομάδες από την στιγμή που θα παραλάβει τα έγγραφα, το αποτύπωμα του άκρου και την προκαταβολή της παραγγελίας. Σε περίπτωση πιθανής καθυστέρησης, θα ενημερωθείτε έγκαιρα τηλεφωνικώς.
 3. Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι εξατομικευμένες, δηλαδή δημιουργούνται σύμφωνα με το αποτύπωμα του εκάστοτε κατοικιδίου και δεν δύναται η χρήση τους σε διαφορετικό κατοικίδιο πέραν αυτού για το οποίο μελετήθηκαν.

Αποστολή και μεταφορικές χρεώσεις:

 1. Μόνο η αποστολή και οι μεταφορικές χρεώσεις που σχετίζονται με την αρχική παροχή και τις πιθανές δύο (2) δωρεάν προσαρμογές της συσκευής περιλαμβάνονται στο κόστος της συσκευής. Η bio3Dvet δεν αναλαμβάνει άλλες χρεώσεις, είτε από, ούτε προς τον πελάτη.

Πολιτική επιστροφών – αλλαγών:

  1. Όλες οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι εξατομικευμένες, ως εκ τούτου επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.
  2. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για καμία ορθωτική/προσθετική συσκευή της bio3Dvet που δεν εφαρμόζει λόγω μη ακριβούς αποτυπώματος άκρου που έχει αποσταλεί στη bio3Dvet.
  3. Ο πελάτης και ο κτηνίατρος αποφασίζουν τον τύπο  της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής και  η bio3Dvet δεν έχει υποχρέωση να επιστρέψει την αξία της συσκευής εφόσον η συσκευή αποδειχθεί ακατάλληλη.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας. Κάθε παρατήρησή σας μας κάνει καλύτερους.
Στην προσπάθεια μας λοιπόν να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και δεδομένου  ότι μικρές προσαρμογές της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής είναι αναμενόμενες και αποτελούν φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας παραγωγής του εξατομικευμένου προϊόντος, η bio3Dvet παρέχει έως δύο (2) δωρεάν προσαρμογές, ώστε να επιτευχθεί η κατάλληλη εφαρμογή. Οι πιθανές προσαρμογές θα πρέπει να ζητηθούν κατόπιν εισήγησης του κτηνίατρου. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την εφαρμογή και την καταλληλότητα οποιασδήποτε συσκευής που κατασκευάζεται από τη bio3Dvet, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες πριν την παραγγελία/αγορά.

Εγγύηση:

Η bio3Dvet επισημαίνει ότι η εγγύηση καλύπτει: αστοχία/θραύση υλικού για το κύριο σώμα (πλαστικό) και για τους συνδέσμους άρθρωσης, καθώς και κατασκευαστικά λάθη.

Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει: φυσιολογική φθορά (κύριο σώμα, επένδυση, ιμάντες, πόρπες, αντιολισθητικό πέλμα), επισκευές ή τροποποιήσεις, ανεπαρκή φροντίδα και εσφαλμένη συντήρηση (ξήρανση από ήλιο, αποθήκευση κοντά σε πηγές θερμότητας ή τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού).

1.Η bio3Dvet εγγυάται για ολόκληρη τη ζωή του κατοικιδίου σας, το κύριο σώμα της συσκευής (πλαστικό) και τους συνδέσμους άρθρωσης.

2.Η bio3Dvet δεν παρέχει εγγύηση για “μαλακά υλικά”, όπως η επένδυση, οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες περίδεσης με τα ενσωματωμένα ανατομικά μαξιλαράκια, οι πόρπες, τα πέλματα ή άλλα υλικά που στερεώνονται στο σκελετό.

3.Η bio3Dvet θα προβεί σε χρέωση για προσαρμογές ή επισκευές του κύριου σώματος (πλαστικό) και στους συνδέσμους άρθρωσης που γίνονται ως αποτέλεσμα κακής χρήσης.

4.Η bio3Dvet θα προβεί σε χρέωση για προσαρμογές που απαιτούνται ως αποτέλεσμα αυξομείωσης βάρους ή μεγέθους του κατοικίδιου σας.

5.Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις ή ρυθμίσεις καθιστούν άκυρη την εγγύηση (εκτός αν έχουν συμφωνηθεί από πριν γραπτώς από τη bio3Dvet).

6.Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές που είναι προς έλεγχο της εγγύησης θα πρέπει να αποστέλλονται στην εταιρία αφού πρώτα έχουν καθαριστεί.

7.Για τους σκοπούς της εγκυρότητας της εγγύησης η εταιρία bio3Dvet θα αποφασίσει αν θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει την ορθωτική/προσθετική συσκευή.

Υπηρεσία service:

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για χρόνια χρήση, ώστε να διαρκέσουν για ολόκληρη τη ζωή του κατοικιδίου σας. Με τακτική συντήρηση είναι ανθεκτική στην χρόνια χρήση, στις τυπικές δραστηριότητες ενός κατοικίδιου. Θα χαρούμε να συντηρήσουμε τις συσκευές μας όσο το καλύτερο δυνατόν. Η bio3Dvet συνιστά να στέλνετε τις συσκευές σας για συντήρηση στις εγκαταστάσεις μας, όποτε κρίνεται απαραίτητο, ανάλογα με την δραστηριότητα του κατοικιδίου.

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές που είναι προς συντήρηση θα πρέπει να αποστέλλονται στην εταιρία αφού πρώτα έχουν καθαριστεί.

Επιδιορθώσεις, συντηρήσεις καθώς και τα κόστη μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε ερώτηση , επικοινωνήστε με την bio3Dvet:

 • Τηλέφωνο: 2651066805 και 6985 753847 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 16:00)
 • Ηλεκτρονικά στο e-mail: rehab@bio3dvet.gr

best care for your best friend!