Συχνές Ερωτήσεις Ορθωτικές/Προσθετικές συσκευές

Ποια είναι η διαδικασία για την κατασκευή/παραγγελία της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής ;


Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι εξατομικευμένες.

Κατασκευάζουμε την ορθωτική/προσθετική συσκευή σύμφωνα με το αποτύπωμα του άκρου που θα παραλάβουμε, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη εφαρμογή στο σώμα και στις ανάγκες του δικού σας κατοικιδίου.

Η bio3Dvet δέχεται παραπεμπτικά για δημιουργία ορθωτικού/προσθετικού μονάχα από συνεργαζόμενους κτηνίατρους.

Η διαδικασία για την παραγγελία είναι η εξής:

1.  Ο κτηνίατρος κάνει την διάγνωση για τον τύπο ορθωτικού/προσθετικού που είναι κατάλληλο για το κατοικίδιο σας.

2. Δημιουργεί το αποτύπωμα του άκρου του κατοικίδιου σας, συμπληρώνει τις φόρμες μετρήσεων, παίρνει τα οπτικά στοιχεί που απαιτούνται και τα αποστέλλει στην bio3Dvet.

3. Προκαταβολή στο 50% της συνολικής αξίας.

4. Η bio3Dvet λαμβάνει τα στοιχεία και εξετάζει το περιστατικό. Για τυχόν ερωτήσεις απευθύνεται στο κτηνίατρο.

5. Η bio3Dvet θα χρειαστεί για την κατασκευή της εξατομικευμένη σας συσκευή 2-3 βδομάδες από την παραλαβή των δεδομένων σας.

6. Η συσκευή αποστέλλεται στον κτηνίατρο.

7. Θα πρέπει να επισκεφτείτε τον κτηνίατρο για την πρώτη εφαρμογή της συσκευής, ώστε να ελέγξει την πιθανότητα μικρών προσαρμογών.

8. Εξόφληση παραγγελίας.

Θα πρέπει να συμβουλευτώ τον κτηνίατρο μου για να κάνω χρήση μίας ορθωτικής/προσθετικής συσκευής ;

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο όταν έχει γίνει διάγνωση και παραπομπή από κτηνίατρο, καθώς μόνο αυτός γνωρίζει την κλινική εικόνα του κατοικιδίου σας. Μερικές φορές τα κατοικίδια μπορεί να καλύψουν το μέρος του σώματος που έχει τραυματιστεί ή επηρεαστεί και η διάγνωση από κτηνίατρο διασφαλίζει εάν η λύση της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής είναι κατάλληλη, να καθορίσει ποιος τύπος συσκευής είναι καταλληλότερος, καθώς και ποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν όπου μπορεί να πρέπει να διακοπεί η χρήση της συσκευής (τριβή, μυϊκή ατροφία ή έντονη δυσφορία).

Η bio3Dvet δέχεται παραπεμπτικά για δημιουργία ορθωτικού/προσθετικού μονάχα από συνεργαζόμενους κτηνίατρους. Αυτό συμβαίνει διότι οι συνεργαζόμενοι κτηνίατροι έχουν λάβει εκπαίδευση για την ορθή λήψη μετρήσεων καθώς και για την εφαρμογή της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής. Δείτε το Δίκτυο Συνεργατών της bio3Dvet.

Μέσω της κατάλληλης εφαρμογής και χρήσης της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής, σε συνδυασμό με θεραπεία αποκατάστασης, το κατοικίδιο σας μπορεί να ανακτήσει μέρος της χαμένης κινητικότητας και λειτουργικότητας του. Η συσκευή έχει στόχο να υποστηρίξει και να βελτιώσει την κινητικότητα του κατοικιδίου σας.

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές είναι  μία ιατρική συσκευή και όχι ένα αξεσουάρ και θα πρέπει να γίνει κατανοητή η ορθή και συνεπής χρήση της, ώστε να επιτευχθούν οι θεραπευτικοί του στόχοι και να εξασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα της  εφαρμογή της.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την διάρκεια χρήσης και τον τύπο ορθωτικής/προσθετικής συσκευής που είναι κατάλληλος για το κατοικίδιο σας.

Πώς θα βοηθήσω το κατοικίδιο μου να προσαρμοστεί με την χρήση μίας ορθωτικής/προσθετικής συσκευής ;

Κάθε κατοικίδιο έχει τον δικό του χαρακτήρα και η αντίδραση του είναι φυσιολογικό να ποικίλει όσον αφορά την δεκτικότητα στην εφαρμογή ενός ξένου αντικείμενο επάνω του. Είναι φυσιολογικό η πρώτη αντίδραση του κατοικιδίου στην εφαρμογή της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής να είναι επιφυλακτική. Το κατοικίδιο δεν γνωρίζει ότι η συσκευή είναι μια ιατρική συσκευή και ότι είναι για την καλύτερη υγεία του. Θα χρειαστεί άμεση συνεργασία και εκπαίδευση μεταξύ του ιδιοκτήτη/κηδεμόνα και του κατοικιδίου. Είναι υποχρέωση κάθε ιδιοκτήτη/κηδεμόνα να συνεργαστεί άμεσα και να βοηθήσει το κατοικίδιο του να αντιληφθεί ότι είναι προς όφελος της υγείας του, έτσι ώστε να επωφεληθεί στο έπακρο από την εφαρμογή της συσκευής. Ο ιδιοκτήτης/κηδεμόνας θα πρέπει πρώτος να καταλάβει ότι η ορθωτική/προσθετική συσκευή είναι μία ιατρική συσκευή και όχι ένα αξεσουάρ και θα πρέπει να γίνει κατανοητή η ορθή και συνεπής χρήση της, ώστε να επιτευχθούν οι θεραπευτικοί της στόχοι και να εξασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα της εφαρμογής της. Θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες, οι οποίες είναι όμοια απαιτητικές με αυτές των ορθωτικών/προσθετικών συσκευών των ανθρώπων.

Η εφαρμογή της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής πρέπει να είναι σταδιακή και βάσει των οδηγιών χρήσης, ειδάλλως το κατοικίδιο σας πιθανόν να δυσκολευτεί να προσαρμοστεί. Διαβάστε και εφαρμόστε τις Οδηγίες Προσαρμογής Ορθωτικής συσκευής ή Οδηγίες Προσαρμογής Προσθετικής συσκευής. Ίσως χρειαστούν λίγες μέρες για να συνηθίσει το κατοικίδιο σας την αίσθηση του περιπάτου με την συσκευή, στην αρχή μπορεί να περπατάει “αστεία” ή να μην θέλει να περπατήσει, αλλά θα νιώσει άνετα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί εκπαίδευση και βοήθεια σε κάποιες από τις βασικές του κινήσεις (να ξαπλώσει, να ανεβοκατέβει σκάλες) ώστε να προσαρμοστεί με την χρήση της συσκευής και να αποκτήσει αυτονομία. Ενθαρρύνετε το κατοικίδιο σας να περπατάει με την ορθωτική συσκευή, χρησιμοποιώντας λιχουδιές, παιχνίδια ή επαινώντας το! H bio3Dvet συστήνει να αποφεύγονται οι έντονες δραστηριότητες κατά την διάρκεια χρήσης της συσκευής (τρέξιμο, άλματα, ανώμαλες επιφάνειες, κτλ.).

Η bio3Dvet συνιστά, το κατοικίδιο σας να ακολουθήσει μία θεραπεία αποκατάστασης και φυσικοθεραπείας, έτσι ώστε να επωφεληθεί στο έπακρο από τη χρήση της συσκευής.

Οι οδηγίες χρήσης θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά, ώστε να προστατέψετε το κατοικίδιο σας από πιθανούς τραυματισμούς λόγω κακής χρήσης.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η ορθωτική συσκευή θα πρέπει να αφαιρείται την ώρα που κοιμάται ή ξεκουράζεται το κατοικίδιο σας, για να επιτρέψει στο πόδι να αναπνέει. Μην εφαρμόζετε την συσκευή τις ώρες που το κατοικίδιο σας ξεκουράζεται ή κοιμάται, διότι θα τον ενοχλεί και θα την  καταστρέψει στην προσπάθεια του να την βγάλει. Η συσκευή θα πρέπει να εφαρμόζεται μονάχα κάτω από επίβλεψη, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την καταστρέψει μασώντας την.

Όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται θα πρέπει οι ιμάντες περίδεσης της να είναι κλειστοί, ώστε να διατηρούν την φόρμα τους. Η ορθωτική συσκευή θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο κάτω από επίβλεψη.

Η bio3Dvet συνιστά να δοκιμάσετε να αυξήσετε την άνεση του κατοικιδίου σας, εφαρμόζοντας ταλκ πριν την εφαρμογή του νάρθηκα ή με τη χρήση μίας κάλτσας. Δοκιμάστε και παρατηρήστε την αποδοχή ή μη του κατοικιδίου σας.

Για την εφαρμογή της ορθωτικής συσκευής, ξεκινήστε από το κάτω μέρος, πρώτα τοποθετήστε το πόδι σωστά μέσα στην συσκευή, ελέγχοντας τις αρθρώσεις και την πατούσα (αν υπάρχει). Για να αποφύγετε την υπερβολική σύσφιξη κατά την τοποθέτηση της συσκευής, σφίξτε πρώτα τον κάτω ιμάντα και έπειτα τον επάνω ιμάντα και συνεχίστε με τους υπόλοιπους. Ελέγξτε ξανά την εφαρμογή μετά από μερικά βήματα. Εφόσον βεβαιωθείτε για την σωστή εφαρμογή, κόψτε με ένα ψαλίδι τον ιμάντα περίδεσης που πιθανόν να περισσεύει, αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην ελέγχεται κάθε φορά την εφαρμογή.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την διάρκεια χρήσης και τον τύπο ορθωτικής/προσθετικής συσκευής που είναι κατάλληλος για το κατοικίδιο σας.

Η bio3Dvet δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη ορθή χρήση της συσκευής από ιδιοκτήτη και κατοικίδιο.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένες οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές;

Οι τεχνικοί της  bio3Dvet είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στην κατασκευή ναρθήκων, ορθωτικών και προσθετικών συσκευών. Οι τεχνικές κατασκευής, καθώς και τα πιστοποιημένα υλικά είναι αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται στις ορθωτικές και προσθετικές συσκευές για τον άνθρωπο.

Το κύριο σώμα τους είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό πλαστικό (Πολυπροπυλένιο – PP, Πολυαιθυλένιο – PE), με εσωτερική επένδυση από αφρώδες υλικό EVA, πιστοποιημένα για ιατρικές εφαρμογές. Πόρπες είναι από ανθεκτικό πλαστικό και ενισχυμένους ρυθμιζόμενους ιμάντες περίδεσης – Velcro με ενσωματωμένα ανατομικά μαξιλαράκια για καλύτερη εφαρμογή και άνεση. Οι συσκευές που διαθέτουν πατούσα, φέρουν αντιολισθητικά πέλματα.

Οι αρθρωτές συσκευές και μόνο, φέρουν ελαστικούς συνδέσμους  άρθρωσης και συνοδεύονται από τα αξεσουάρ για την παραμετροποίηση της συσκευής καθ’ όλα τα στάδια της αποθεραπείας: πλαστική λωρίδα με διαβαθμίσεις, σταθερός ιμάντας με διαβαθμίσεις, ελαστικοί ιμάντες αυξομείωσης φόρτισης της άρθρωσης.

Πώς εφαρμόζω την ορθωτική/προσθετική συσκευή στο κατοικίδιο μου;

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet τοποθετούνται στο στο πίσω ή μπροστά μέρος του άκρου (αναλόγως πάθησης) και συγκρατούνται με ρυθμιζόμενους ιμάντες περίδεσης για καλύτερη εφαρμογή, οι οποίοι φέρουν ανατομικά μαξιλαράκια για βέλτιστη άνεση.. Η ορθωτική/προσθετική συσκευή είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με το αποτύπωμα του άκρου του κατοικίδιου σας.

Για την εφαρμογή η  bio3Dvet συνιστά να δοκιμάσετε να αυξήσετε την άνεση του κατοικιδίου σας, εφαρμόζοντας ταλκ πριν την εφαρμογή της συσκευής ή με τη χρήση μίας κάλτσας. Δοκιμάστε και παρατηρήστε την αποδοχή ή μη του κατοικιδίου σας.

Για την εφαρμογή της ορθωτικής συσκευής, ξεκινήστε από το κάτω μέρος, πρώτα τοποθετήστε το πόδι σωστά μέσα στην συσκευή, ελέγχοντας τις αρθρώσεις και την πατούσα (αν υπάρχει). Για να αποφύγετε την υπερβολική σύσφιξη κατά την τοποθέτηση της συσκευής, σφίξτε πρώτα τον κάτω ιμάντα και έπειτα τον επάνω ιμάντα και συνεχίστε με τους υπόλοιπους. Ελέγξτε ξανά την εφαρμογή μετά από μερικά βήματα. Εφόσον βεβαιωθείτε για την σωστή εφαρμογή, κόψτε με ένα ψαλίδι τον ιμάντα περίδεσης που πιθανόν να περισσεύει, αυτό θα σας βοηθήσει ώστε να μην ελέγχεται κάθε φορά την εφαρμογή.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η συσκευή θα πρέπει να αφαιρείται την ώρα που κοιμάται ή ξεκουράζεται το κατοικίδιο σας, για να επιτρέψει στο πόδι να αναπνέει. Όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται θα πρέπει οι ιμάντες περίδεσης του να είναι κλειστοί, ώστε να διατηρούν την φόρμα τους. Η συσκευή θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο κάτω από επίβλεψη. Η bio3Dvet δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη ορθή χρήση της συσκευής από ιδιοκτήτη και κατοικίδιο.

Τι γίνεται αν η ορθωτική/προσθετική συσκευή δεν εφαρμόζει σωστά στο άκρο του κατοικίδιου;

Οι τεχνικοί της  bio3Dvet είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στην κατασκευή ναρθήκων, ορθωτικών και προσθετικών συσκευών.

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι εξατομικευμένες.

Κατασκευάζουμε την ορθωτική/προσθετική συσκευή σύμφωνα με το αποτύπωμα του άκρου που θα παραλάβουμε, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη εφαρμογή στο σώμα και στις ανάγκες του δικού σας κατοικίδιου. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί από την bio3Dvet ειδικά για το κατοικίδιο σας και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή εφαρμογή της συσκευής. Μικρές προσαρμογές της ορθωτικής συσκευής είναι αναμενόμενες και αποτελούν φυσιολογικό μέρος της διαδικασίας παραγωγής του εξατομικευμένου προϊόντος γι’ αυτό τον λόγο η bio3Dvet παρέχει έως δύο (2) δωρεάν προσαρμογές, ώστε να επιτευχθεί η κατάλληλη εφαρμογή. Οι πιθανές προσαρμογές θα πρέπει να ζητηθούν κατόπιν εισήγησης του κτηνίατρου.

Μπορεί το κατοικίδιο μου να καθίσει φορώντας την ορθωτική/προσθετική συσκευή;

Ναι, το κατοικίδιο σας μπορεί να καθίσει και να ξαπλώσει με την ορθωτική/προσθετική συσκευή.

Είναι σημαντικό όμως να θυμάστε ότι η συσκευή θα πρέπει να αφαιρείται την ώρα που κοιμάται ή ξεκουράζεται το κατοικίδιο σας, για να επιτρέψει στο πόδι να αναπνέει και γιατί είναι φυσιολογικό να τον ενοχλεί ως “ξένο σώμα” και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την καταστρέψει στην προσπάθεια του να την βγάλει.

Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας για την διάρκεια χρήσης και τον τύπο ορθωτικής/προσθετικής συσκευής που είναι κατάλληλος για το κατοικίδιο σας.

Η συσκευή θα πρέπει να εφαρμόζεται μονάχα κάτω από επίβλεψη, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την καταστρέψει μασώντας την.

Τα περισσότερα κατοικίδια δυσκολεύονται να δεχτούν ξένο σώμα επάνω τους. Θα χρειαστεί συνεργασία και εκπαίδευση μεταξύ του ιδιοκτήτη/κηδεμόνα και του κατοικιδίου.

Θα πρέπει να ξυρίσω την περιοχή που εφαρμόζει η ορθωτική/προσθετική συσκευή;

Δεν απαιτείται ξύρισμα ή κόψιμο του τριχωτού. Σε αντίθεση το τριχωτό του κατοικίδιου σας, δημιουργεί ένα είδος επένδυσης ανάμεσα στην ορθωτική/προσθετική συσκευή και το πόδι του κατοικιδίου σας.

Πώς καθαρίζω την ορθωτική/προσθετική συσκευή ;

Σκουπίστε την ορθωτική/προσθετική συσκευή με νωπό ύφασμα μετά από κάθε χρήση με ένα αντιβακτηριδιακό υγρό, καθώς τα πιθανά ξένα σώματα εσωτερικά της συσκευής (σκόνες, χαλίκια, λάσπες, τρίχες, κτλ.), θα προκαλέσουν ερεθισμό και τριβή. Μην εφαρμόζεται την συσκευή βρώμικη ή βρεγμένη.

Πώς συντηρώ την ορθωτική/προσθετική συσκευή ;

Όταν η ορθωτική/προσθετική συσκευή δεν χρησιμοποιείται θα πρέπει οι ιμάντες περίδεσης της να είναι κλειστοί, ώστε να διατηρούν την φόρμα τους.

Οι κραδασμοί της βάδισης ενδέχεται να χαλαρώσουν τις βίδες, ελέγξτε τακτικά κι αν χρειαστεί βιδώστε.

Για εξωτερική περιποίηση της συσκευής, συνιστώνται μόνο προϊόντα περιποίησης υποδημάτων.

Αποθηκεύστε την συσκευή μακριά από πηγές θερμότητας (ήλιος, θερμαντικά σώματα).

Η φθορά στα μέρη της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής είναι φυσιολογική και εξαρτάται από τη χρήση, την κινητικότητα και την δραστηριότητα του κάθε κατοικιδίου, καθώς και από την τραχύτητα των επιφανειών των δραστηριοτήτων (εσωτερικοί / εξωτερικοί χώροι). H bio3Dvet συστήνει να αποφεύγονται οι έντονες δραστηριότητες κατά την διάρκεια χρήσης της συσκευής (τρέξιμο, άλματα, ανώμαλες επιφάνειες, κτλ.).

Για οποιαδήποτε φθορά η bio3Dvet διαθέτει την υπηρεσία service με οικονομική επιβάρυνση. Η bio3Dvet συνιστά να αποστέλλετε τις συσκευές σας στις εγκαταστάσεις για συντήρηση όποτε κρίνεται απαραίτητο, ανάλογα με την δραστηριότητα του κατοικιδίου σας.

Τι εγγύηση έχουν οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές;

Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι εξατομικευμένες.

Οι τεχνικοί της  bio3Dvet είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στην κατασκευή ναρθήκων, ορθωτικών και προσθετικών συσκευών.

Κατασκευάζουμε την συσκευή σύμφωνα με το αποτύπωμα του άκρου που θα παραλάβουμε, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη εφαρμογή στο σώμα και στις ανάγκες του δικού σας κατοικιδίου. Οι ορθωτικές/προσθετικές συσκευές της bio3Dvet είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για χρόνια χρήση, ώστε να διαρκέσουν για ολόκληρη τη ζωή του κατοικιδίου σας. Με τακτική συντήρηση είναι ανθεκτική στην χρόνια χρήση, στις τυπικές δραστηριότητες ενός κατοικίδιου.

  • Το κύριο σώμα των προσθετικών συσκευών της bio3Dvet είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, πιστοποιημένα για ιατρικές εφαρμογές (Πολυπροπυλένιο – PP, Πολυαιθυλένιο – PE). Το κύριο σώμα της συσκευής και κατά περίπτωση οι σύνδεσμοι άρθρωσης είναι εγγυημένα για ολόκληρη τη ζωή του κατοικιδίου σας. Η bio3Dvet επισημαίνει ότι η εγγύηση καλύπτει: αστοχία υλικού και κατασκευαστικά λάθη. Η εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει: φυσιολογική φθορά, επισκευές ή ανάρμοστες τροποποιήσεις, ανεπαρκής φροντίδα και εσφαλμένη συντήρηση (ξήρανση στον ήλιο ή ακόμα χειρότερα κοντά σε πηγές θερμότητας ή τη χρήση ακατάλληλων προϊόντων καθαρισμού).
  • Οι ενισχυμένοι και ρυθμιζόμενοι ιμάντες πρόσδεσης (Velcro), τα ενσωματωμένα ανατομικά μαξιλαράκια, οι πόρπες, η επένδυση (αφρώδες υλικό EVA πιστοποιημένο για ιατρικές εφαρμογές), τα πέλματα (ή άλλα υλικά που στερεώνονται στο σκελετό δεν φέρουν εγγύηση. Οι ιμάντες μπορούν να αντικατασταθούν με την παραγγελία ανταλλακτικών μερών και τα υπόλοιπα «μαλακά υλικά» με την υπηρεσία service με οικονομική επιβάρυνση.

Η φθορά στα μέρη της ορθωτικής/προσθετικής συσκευής είναι φυσιολογική και εξαρτάται από τη χρήση, την κινητικότητα και την δραστηριότητα του κάθε κατοικιδίου, καθώς και από την τραχύτητα των επιφανειών των δραστηριοτήτων (εσωτερικοί / εξωτερικοί χώροι). H bio3Dvet συστήνει να αποφεύγονται οι έντονες δραστηριότητες κατά την διάρκεια χρήσης της συσκευής (τρέξιμο, άλματα, ανώμαλες επιφάνειες, κτλ.). Για οποιαδήποτε φθορά η bio3Dvet διαθέτει την υπηρεσία service με οικονομική επιβάρυνση. Η bio3Dvet συνιστά να αποστέλλετε τις συσκευές σας στις εγκαταστάσεις για συντήρηση όποτε κρίνεται απαραίτητο, ανάλογα με την δραστηριότητα του κατοικιδίου σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση , επικοινωνήστε με την bio3Dvet:

  • Τηλέφωνο: 2651066805 και 6985 753847 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 16:00)
  • Ηλεκτρονικά στο e-mail: rehlab@bio3dvet.gr

best care for your best friend!