“Εξατομικευμένοι κτηνιατρικοί χειρουργικοί οδηγοί με τεχνολογία 3D-printing”

H bio3Dvet έπειτα από συνεχή επιστημονική έρευνα 2 χρόνων, με ταυτόχρονες κλινικές εφαρμογές, καινοτομεί και προσφέρει εξατομικευμένους κτηνιατρικούς χειρουργικούς οδηγούς με τεχνολογία 3D-printing.

Χρησιμοποιώντας τις state of the art λύσεις της επιστήμης της Μηχανικής σχεδιάζουμε-κατασκευάζουμε εξατομικευμένους χειρουργικούς οδηγούς που κατευθύνουν τα κοπτικά επιτυγχάνοντας την ανάταξη των οστών στην φυσιολογική ανατομική τους θέση με απόλυτη ακρίβεια.

Προσφέρουμε

Εξατομικευμένοι κτηνιατρικοί χειρουργικοί οδηγοί

Η bio3Dvet, μέσω της τρισδιάστατης ψηφιακής αναδόμησης των ανατομικών περιοχών παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού των κατάλληλων χειρουργικών οδηγών οι οποίοι κατευθύνουν τα χειρουργικά κοπτικά για την επίτευξη της επιθυμητής οστεοτομίας.

Οι χειρουργικοί οδηγοί είναι εξατομικευμένοι, δηλαδή δημιουργούνται αποκλειστικά για το κάθε περιστατικό. Κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας δεδομένα CT-Dicom, με τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης 3D Printing από βιοσυμβατά υλικά πιστοποιημένα για in-vivo εφαρμογές. Οι χειρουργικοί οδηγοί σε συνεργασία με την προ-εγχειρητική μελέτη που πραγματοποιείται εφαρμόζονται σε απαιτητικές ορθοπεδικές επεμβάσεις βελτιώνοντας την ικανότητα του κτηνιάτρου, μειώνοντας το χρόνο επέμβασης, την ευκολία ανάταξης και την ακρίβεια του επιθυμητού αποτελέσματος.

Οι εφαρμογές των χειρουργικών οδηγών συνιστώνται σε απαιτητικές χειρουργικές επεμβάσεις όπου η καθοδήγηση του κοπτικού απαιτεί απόλυτη ακρίβεια ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Στο κιτ των χειρουργικών οδηγών περιλαμβάνεται επίσης ο ευθυγραμμιστής (stabilizer) για την ακριβή ανάταξη στην επιθυμητή ανατομική θέση και η ακριβή γεωμετρία των παθολογικών οστών σε φυσική μορφή – πρόπλασμα (3D printing model) για την προεγχειριτική μελέτη και προετοιμασία του χειρουργείου.

Πιστοποιήσεις

Οι εξατομικευμένοι χειρουργικοί οδηγοί της bio3Dvet κατασκευάζονται με χρήση τεχνολογίας 3D printing από βιοσυμβατά υλικά (νάιλον) κατάλληλα για ιατρικές εφαρμογές. Τα υλικά μπορούν να αποστειρωθούν σε υγρή-χημική αποστείρωση και να εφαρμοστούν κατά την διαδικασία της επέμβασης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά χειρουργικών οδηγών:

Τύπος: Εξατομικευμένοι

Υλικό: Βιοσυμβατό Νάιλον

Χρώμα: Ημιδιαφανές

Τεχνολογία: 3D printing

Πιστοποιήσεις: ISO 10993, ISO 11607-1: 2006, USP 661, USP Class VI, DMF                                  (Drug Master File) number:16525, FDA, CE.

Διαδικασία

Veterinary Excellence using Advanced Technology Solutions

Εφαρμογή σε DFO και PTO

Υπολογιστική προσομοίωση χειρουργείου

Χειρουργικές Εφαρμογές

Τιμοκατάλογος

Φόρμα Παραγγελίας

Επικοινωνία

Ανεβάστε τα αρχεία Dicom στην πλατφόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε το επόμενο εγχειρητικό σας πλάνο με επιτυχία.