Προτεινόμενοι τρόποι Εφαρμογής Νάρθηκα

Οι νάρθηκες της bio3Dvet είναι ελαφριάς και στιβαρής κατασκευής και διατίθενται σε συγκεκριμένα μεγέθη XS, S, M, L για την άμεση χρήση τους.

Οι διαστάσεις έχουν μελετηθεί σύμφωνα με το μέσο όρο πολλών κατοικιδίων με διάφορες παραμέτρους, όπως ηλικία και ράτσα. Παρόλα αυτά, επειδή κάθε κατοικίδιο είναι μοναδικό, στη συσκευασία του νάρθηκα συμπεριλαμβάνονται δύο (2) αυτοκόλλητα αφρώδη επιθέματα – EVA, ώστε να συμπληρώσετε (αν χρειαστεί) όπου κρίνετε απαραίτητο για την βέλτιστη εξατομικευμένη εφαρμογή. Τα αυτοκόλλητα επιθέματα – EVA, κόβονται εύκολα με ψαλίδι, ώστε να χρησιμοποιήσετε ακριβώς το κομμάτι που χρειάζεται για την εξατομίκευση του νάρθηκα, στο δικό σας κατοικίδιο.

Εφόσον κριθεί απαραίτητη η χρήση τους, δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα προτεινόμενα σημεία και τον τρόπο να τα εφαρμόσετε ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα και να παρέχουν άνεση.

Εφόσον επιθυμείτε περισσότερη πίεση/στήριξη περιμετρικά του άκρου, εφαρμόστε τα αυτοκόλλητα επιθέματα οριζόντια και περιμετρικά, πάντα στο ύψος των ιμάντων περίδεσης. Κόψτε με ψαλίδι ότι περισσεύει.

Προσοχή! Εφαρμόστε μόνο που κρίνετε απαραίτητο.

Εφόσον επιθυμείτε περισσότερη πίεση/στήριξη στην μία ή και στις δύο πλευρές του άκρου (όχι περιμετρικά), εφαρμόστε τα αυτοκόλλητα επιθέματα κάθετα. Κόψτε με ψαλίδι αναλόγως του απαιτούμενου μήκους.

Προσοχή! Εφαρμόστε μόνο που κρίνετε απαραίτητο.

Για απόλυτη εξατομίκευση η  bio3Dvet κατασκευάζει εξατομικευμένες Ορθωτικές συσκευές οι οποίες συνιστώνται για χρόνια χρήση.

Για οποιαδήποτε φθορά στα μέρη του νάρθηκα η bio3Dvet διαθέτει ανταλλακτικά μέρη για να προβείτε στην αντικατάσταση τους, παρατείνοντας έτσι την διάρκεια χρήσης του.

Η φθορά στα μέρη του νάρθηκα είναι φυσιολογική και εξαρτάται από τη χρήση, την κινητικότητα, την δραστηριότητα και την βαρύτητα/είδος πάθησης του κάθε κατοικιδίου, καθώς και την τραχύτητα των επιφανειών των δραστηριοτήτων (εσωτερικοί/ εξωτερικοί χώροι). Οι νάρθηκες της bio3Dvet είναι κατάλληλοι για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και ήπιες εξωτερικές δραστηριότητες. H bio3Dvet συστήνει να αποφεύγονται οι έντονες δραστηριότητες κατά την διάρκεια χρήσης του νάρθηκα (τρέξιμο, άλματα, ανώμαλες επιφάνειες, κτλ.). Το κατοικίδιο σας δεν μπορεί να ελέγξει πλήρως το άκρο του, καθώς η άρθρωση του είναι “κλειδωμένη”, με αποτέλεσμα  να προκαλεί επιπρόσθετες φθορές στον νάρθηκα.

best care for your best friend!