Είναι ο σκύλος μου, κατάλληλος υποψήφιος?

Ο τρόπος ζωής του σκύλου, τόσο στον εσωτερικό αλλά και στον εξωτερικό χώρο, καθώς και η γενική κλινική του εικόνα, καθιστά εφικτή την προσαρμογή του σε χρήση διαφορετικών μέσων αντιμετώπισης μίας αναπηρίας ή ενός ακρωτηριασμού, όπως:

  • Τροχήλατο αμαξίδιο (με 2 ή 4 ρόδες) κατάλληλο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει ακρωτηριασμός ή αναπηρία νευρικής πάθησης σε τουλάχιστον 2 άκρα του σκύλου σας.

  • Προσθετική συσκευή (τεχνητό μέλος που δένει με ιμάντες) κατάλληλη εφόσον το μήκος του (υπολειπόμενου) άκρου του σκύλου σας βρίσκεται εντός του εύρους του παρακάτω διαγράμματος και οι αρθρώσεις του άκρου είναι λειτουργικές. Ιδανικά το μήκος του ακρωτηριασμένου άκρου, να είναι μεγαλύτερο από 2/3 του οστού (αντιβράχιο, κνήμη). Όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος του υπολειπόμενου άκρου, τόσο καλύτερο έλεγχο της προσθετικής συσκευής θα αποκτήσει το κατοικίδιο σας. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με την bio3Dvet ή το Δίκτυο Αποκλειστικών Συνεργατών, προκειμένου αν βρεθεί η βέλτιστη λύση για το κατοικίδιο σας!

  • Εμφύτευμα ITAP (με εξωπροσθετική πατούσα) κατάλληλη εφόσον το μήκος του (υπολειπόμενου) άκρου του σκύλου σας βρίσκεται εντός του εύρους του παρακάτω διαγράμματος. Ιδανικά το μήκος του ακρωτηριασμένου άκρου, να είναι μεγαλύτερο από 2/3 του οστού (αντιβράχιο, κνήμη). Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε με την bio3Dvet ή το Δίκτυο Αποκλειστικών Συνεργατών, προκειμένου αν βρεθεί η βέλτιστη λύση για το κατοικίδιο σας!

Η bio3Dvet θα αξιολογήσει την περίπτωση του κατοικιδίου σας προσεχτικά, λαμβάνοντάς υπόψη:

  • το μήκος και την κατάσταση του υπολειπόμενου άκρου.
  • το βάρος και την ηλικία του.
  • την κατάσταση των υπόλοιπων ανατομικών αρθρώσεων.
  • την αξιολόγηση των ακτινογραφιών.
  • το ιατρικό ιστορικό και την γενική κλινική εικόνα.

για να προσδιορίσει ποια αντιμετώπιση είναι κατάλληλη για το δικό σας κατοικίδιο.

επικοινωνήστε με την bio3Dvet ή το Δίκτυο Αποκλειστικών Συνεργατών, προκειμένου αν βρεθεί η βέλτιστη λύση για το κατοικίδιο σας!

best care for your best friend!