Τρόποι Πληρωμής

Στην bio3Dvet έχουμε ενσωματώσει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής ώστε να επιλέξετε κάθε φορά αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
Με πιστωτική – χρεωστική  κάρτα

Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στην bio3Dvet.gr έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική ή τη χρεωστική σας κάρτα, οδηγούμενοι σε ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η συναλλαγή επιτυγχάνεται μέσω Stripe. Το Stripe αποτελεί μια αναγνωρισμένη και ασφαλή πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών. Επιλέγοντας να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Stripe, οδηγήστε στη σελίδα του Stripe και μέσω αυτής ολοκληρώνετε την πληρωμή σας.

Με τραπεζική κατάθεση

Σε περίπτωση που δε διαθέτετε πιστωτική-χρεωστική κάρτα ή που δεν επιθυμείτε χρήση αυτής, η πληρωμή σας μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρείας μας.

Για άμεση ταυτοποίηση και δρομολόγηση της παραγγελίας σας μην παραλείψετε να γράψετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο ή την επωνυμία σας, καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας. Ο αριθμός της παραγγελίας σας αναγράφετε στο e-mail επιβεβαίωσης που θα λάβετε και βρίσκετε δίπλα στο σύμβολο #.  Στη συνέχεια μπορείτε να αποστείλετε το καταθετήριο στο rehab@bio3dvet.gr .

Τραπεζικοί λογαριασμοί για τις καταθέσεις σας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN: GR0301102610000026100507099

Δικαιούχος: ΚΟΛΙΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ

Με αντικαταβολή

Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με SPEEDEX courier, υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παραλαβή τους (αντικαταβολή). Για όλες τις παραγγελίες, ανεξαρτήτως ποσού, η χρέωση της αντικαταβολής είναι 4,00 €.

Για οποιαδήποτε ερώτηση , επικοινωνήστε με την bio3Dvet:

  • Τηλέφωνο: 2651403090 και 6972280655 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή / 10:00 – 16:00)
  • Ηλεκτρονικά στο e-mail: rehab@bio3dvet.gr

best care for your best friend!