Η πολύχρονη εμπειρία της χειρουργικής ομάδας σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη χρήση των πιο σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών και μεθόδων από την παγκόσμια κτηνιατρική κοινότητα μας καθιστούν ικανούς να παρέχουμε υψηλής ποιότητας κτηνιατρικές υπηρεσίες στους τετράποδους φίλους σας

Χειρουργικός τομέας

Ιδρυτής και επικεφαλής του κέντρου είναι ο Αλέξανδρος Υφαντής κτηνίατρος απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με 15χρονη εμπειρία στη χειρουργική Ορθοπαιδική. Ενεργό μέλος του ΑΟ VET καθώς και μέλος της Ευρωπαϊκής Ορθοπαιδικής Εταιρίας, συνεχώς από το 2000, έχοντας  μετεκπαιδευτεί  στην Ορθοπαιδική κλινική του G.CLAYTON JONES REFERRALS στο Κεντ της Αγγλίας το 2000-2001. Συνεχίζει τη μακρόχρονη και δια βίου εξειδίκευση του, συμμετέχοντας τόσο σε παγκόσμια συνέδρια Ορθοπαιδικής, όσο κυρίως σε ειδικά σεμινάρια για καινούργιες τεχνικής (wetlabs) και εφαρμογή σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών (ADVANCED ORTHOPΑEDICS)

Ο στόχος της bio3Dvet αποτελεί η χειρουργική αντιμετώπιση των κτηνιατρικών περιστατικών να γίνεται μέσω των πιο προηγμένων μεθόδων και τεχνικών που υπάρχουν στην παγκόσμια κτηνιατρική κοινότητα. Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από την εμβιομηχανική μελέτη και τον προ εγχειρητικό έλεγχο αποτελούν σημαντικά εργαλεία στην επιτυχή αντιμετώπιση ενός χειρουργικού περιστατικού.

Τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε ως προς την ψηφιακή απεικόνιση, την ψηφιακή αναδόμηση των προς εξέταση περιοχών, τη δημιουργία φυσικών πρωτοτύπων (οστών και μαλακών μυών) προσφέρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον σχεδιασμό και υλοποίηση ενός επιτυχημένου εγχειρητικού περιστατικού.

Η γεωγραφική μας θέση (Δυτική Ελλάδα) έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει, ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια, στη παροχή υψηλών προδιαγραφών κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Ο τομέας της χειρουργικής αντιμετώπισης της bio3Dvet στελεχώνεται από κτηνιάτρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και εμπειρίας, που καθημερινά αντιμετωπίζουν κρίσιμες και δύσκολες καταστάσεις, με τον πλέον επαγγελματικό και  αποτελεσματικό τρόπο. Κάνοντας χρήση state of the art τεχνικών από την παγκόσμια κτηνιατρική κοινότητα προσφέρουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση πολύπλοκων χειρουργικών περιστατικών.

Ορθοπαιδικές χειρουργικές επεμβάσεις

  • Διορθωτικές οστεοτομίες
  • Δυσπλασία ισχίου
  • Σπονδυλική στήλη
  • Δυσπλασία αγκώνα
  • Αντιμετώπιση εξαρθρήματος επιγονατίδας
  • Αποκατάσταση καταγμάτων με μέθοδο ιλιζάροφ
  • Εξαρθρήματα

Εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις

  • Όγκοι
Καινοτομούμε προσφέροντας προηγμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες στον Ελλαδικό χώρο (Advanced veterinary services). Χρησιμοποιώντας τεχνικές και μεθόδους εμβιομηχανικής ανάλυσης και ταχείας προτυποποίησης σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κτηνιατρικές χειρουργικές  επεμβάσεις με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα και την ταχεία ανάρρωση των μικρών μας φίλων.